Introduction to Finite Element Method

Size: px
Start display at page:

Download "Introduction to Finite Element Method"

Transcription

1 p. o C d Eo E. Iodo o E Mod s H L p. o C d Eo E o o s Ass L. o. H L p://s.s..

2 p. o C d Eo E. Cos. Iodo. Appoo o os & o Cs. Eqos O so. Mdso os-es 5. szo 6. wo so Es os 7. os ps o Es 8. Io 9. Co C Isop E. Msos ops. os w H Co q - Bs. Md oo Ass L. o. H L p://s.s..

3 p. o C d Eo E. Cp Appoo o os d o Cs Ass L. o. H L p://s.s..

4 p. o C d Eo E. d Cosdos W s s soo o po? dss o s s soo W s soo? soo sss o qos s w s od odos. How do soos s? O os o I s s o s o soos s o qo w po s -posd po d ds d soo o po W s poss o d soo o os sos? W d ppo soo. W s ppo soo? d Qsos - W s s ppoo? - How w pss s ppoo? A Good o os o W od Appoo od - Yd s ppoo o soo o d o ppoo. - Co o soo s d o ppoo s pod. W s o o Bs Appoo? - M dd s oss soo o soo. - B ow os s oss? - Cos o ps ds w wo sp pos. - W sod d so so o o s ds w wo s o s Ass L. o. H L p://s.s..

5 p. o C d Eo E. szo - pso o oos dsd qs w so s. X X X w ss os o o s - : Coo o so os w s ss - ss os sod dpd o o. X d o - o ss o ss Appoos X X X X w o oo: pd ds do so. os o os: A s o o sp A o sp s sd o od sp o ssod o d o o s w - d o - o. - E od sp dd s sp w ds w wo s sp s sd dd o. os ps o o dd o o sp. Ao oow os po. - L o: L d - L o: - H o: L d / H d / Ass L. o. H L p://s.s..

6 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. G Ids o Bs Appoo L s d o ppo o s oss o o s o o dd o sp. I s s s ss o ppoo od dpd o os o o sd ppoo. Ls q EoLE Mzo Eo: Mz L L d d d d d d d o s Eqo : I ss os ooo os do.

7 p. o C d Eo E. o o o - o o o s poss o o d. o Cs - o o s dd s o do. - : - - d d d d - d d d d - d d d d o o o Ass L. o. H L p://s.s..

8 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. Mzo o LE o Cs M d d d d d M d poss o E Eqo M d o d d d d d d d I s ss os s od o d d d d d d d d d d I s o ss ods d d d d d d. o M

9 p. o C d Eo E. Ep M d s o d d d d d d d / / d / / B pp BC / / Ep M d s o d d d d d d Howo. Appo os o os poos sd zo o s sq os. s poos p o od. Yo s o o s s pso s pzod o. Yo so d so o so sos qos Lp. o o o o ps s do pso o po. Yo sod ps pop dsssos o o ss o w so ps sow o ppo os d o.. E qo o oow zo o d pop od odos. M d. o qo d od odos o oow po. d w M w wq d d Ass L. o. H L p://s.s..

10 p. o C d Eo E. Cp Ep Eqos O so Ass L. o. H L p://s.s..

11 p. o C d Eo E... os w ooos dsp od odos o o d d Appoo szo w sds o : o o o s o so... d Eqo sd : E d o sd : Eo Eso : Ed d d d Ls q Eo d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d L d d d d d Ls q Eo E o o o E d d d d d d d d d d d d d d d d d d C d d d d d d d d d d d Ass L. o. H L p://s.s..

12 p. o C d Eo E. Mzo os M M L M w... M : -z Mod o p o M o E - s Od ss Codo o Mzo o d d d d d d d d d d d d d d d d d d d o d d d : o pp o p o Wo d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d oo p - { d d } d - : zo pos d soo. - : zo pos d ppo soo. ops o - d d d d : d d d d d d - os ss : d d d d d d d d d d d d d Ass L. o. H L p://s.s..

13 p. o C d Eo E. Aso M op o o o E E oo d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d E d d d d d d d d d d d d d E d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d q s ods o o d d d d d d d C d Wd sd Mod d d d Ed d o d - : G Mod p s o s-do ss d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d o d d d d - Id s o -z Mod o o p - : o-g Mod po ss o o-s do ss Wd sd Mod s. o p o d d d d d d d d d d d d d d d o poss Ass L. o. H L p://s.s..

14 p. o C d Eo E. d Ep : d - E soo : - s : App BCs : d d d d. o 6 - od : App BCs : d d d d d d d 6 5 d d 6 s Eqo : 6 5 d Ep : s d - E oo : s - s : d App BCs : d d s d. o Eo =.5 % Ass L. o. H L p://s.s..

15 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. - od : App BCs : d d d d d 5 d d s d 6 s d s Eqo : 6 5???? - I o Eo= / s s d d Eo= / os os d d o o o pssos dpo w ss s pod. - w Op ***** -od oo ***** = E+ Eos o -od poo o o =.9E+ % o =.66E+ %

16 p. o C d Eo E. ***** -od oo ***** = E+ =.E+ Eos o -od poo o o =.9E+ % o =.66E+ % ***** -od oo ***** =.98E+ = E+ =.5585E+ Eos o -od poo o o =.888E- % o =.9568E+ % ***** 5-od oo ***** =.98E+ = E+ =.5585E+ 5 =.787E- Eos o 5-od poo o o =.888E- % o =.9568E+ % ***** 6-od oo ***** = -.577E- = -.58E+ = E+ 5 =.69E+ 6 = -.6E+ Eos o 6-od poo o o =.E- % o =.968E- % ***** 7-od oo ***** = -.577E- = -.58E+ = E+ 5 =.69E+ 6 = -.6E+ 7 =.59577E-9 Eos o 7-od poo o o =.E- % o =.968E- % ***** 8-od oo ***** =.E- = E+ =.6566E- 5 =.6766E+ 6 =.7E+ 7 = E+ 8 =.8796E+ Ass L. o. H L p://s.s..

17 p. o C d Eo E. Eos o 8-od poo o o =.576E-5 % o =.5895E- % ***** 9-od oo ***** =.87E- = E+ =.65578E- 5 =.6767E+ 6 =.59E+ 7 = E+ 8 =.87955E+ 9 =.69885E-6 Eos o 9-od poo o o =.576E-5 % o =.5895E- % ***** -od oo ***** = -.69E-5 = E+ = -.958E- 5 =.557E+ 6 = -.586E- 7 = -.578E+ 8 = -.999E- 9 =.79E+ = E- Eos o -od poo o o =.8956E-7 % o =.55E-6 % ***** -od oo ***** = -.8E-5 = E+ = E- 5 =.555E+ 6 = -.56E- 7 = E+ 8 = E- 9 =.968E+ = E- =.6686E- Eos o -od poo o o =.69E-7 % o =.5E-6 % Ass L. o. H L p://s.s..

18 p. o C d Eo E. - s pos - Eo % - -6 o Od o poo o o os.8.6 X.. E d od od X-Cood o o ppo o o d ods o poo Ass L. o. H L p://s.s..

19 p. o C d Eo E. 'X - - E d od od X-Cood o o d ppo o o d ods o poo Howo. o oow OE o s o o pos o opsso s w s s od q. Ass ooos dsp BCs. d w d w EI q d d. O w odo dos pp o po od o o.? sss ps d s o odo.. Appo soos o d-d d w o od poos w o ow d wo ows. o o s ppd. Cop o soos d dsp oo o d s o o soo d dsss. Ass L. o. H L p://s.s..

20 p. o C d Eo E... os w o Bod Codos o o - Eqo d d - Bod Codos d d o d o d d Eo Mzo: Eo Eso d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d L d d d d d d d d d d d d d E o o o E C d d d d d d d d d d d d { d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d o d d d d d} Mzo os M M L M w... Ass L. o. H L p://s.s..

21 p. o C d Eo E. M : -z Mod o p o M o E - s Od ss Codo o Mzo o d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d o : o p o p o Wo d d d d d d d d d d d d d d d d d d Aso M op o o o E E oo d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d E d d d d d d d d d d d d d d d d E d d d d d d d d d d d d d d d d d d q s ods o o d d d d d d d d d d d d d d d d C d d d d Ass L. o. H L p://s.s..

22 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. Wd sd Mod o d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d E Wd sd s. o p poss o o d d d d d d d d d d d d d d d d d d

23 p. o C d Eo E... I Codo - o q - Io o os w dso d?? O o o w so zo d d w o o o - C w d o w odo? d d d d d d d d d d d d s ss s s - d + d os d d d Ass L. o. H L p://s.s..

24 p. o C d Eo E. - C w d o w odo? d d d d d d 6 d d d d d d 6 s ss s s - d + d os d - C w d?? d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d o d s d o s oos. o ps po o w ood o odo pss op odo w ss dsp d o sod q dd dd s d os. Ass L. o. H L p://s.s..

25 p. o C d Eo E. d - C w d d o w odo? d d d d d d d d d d d d d d o d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d [ ] d d d d d d o d s q & s dsoos. Howo. L o oow OE w ooos dsp BCs. d w q d. o so pop o dd o. soo.. Appo soos o s o o od q o sp d o od ppd d poos w o ow wo ows d ows. Cop o soos d dsp oo o d s o o soo d dsss.. Id odo o oow s d s o dd odo. d w dw d w d d d d d d Ass L. o. H L p://s.s..

26 p. o C d Eo E... O d o p o Wo s wpo I do od s q d Q-o ss d s q w s sd s doo wo do Q os o od s q o wo o doo do Q-ssss. Qd d w M wpo - Coos o I A sod od o ss oow s sod od. H d od o A sod s s. A d - Ep : B po o qo o po : psso o wo : : A pop o sp d w EI q d d w d w d w w EI q d EI d wqd d d d I w s dsp dd od ppd od psso o pp o wo os s oows. Q M M d wqd w d w EI w M s o dd od ppd d s d d o ppd. Ass L. o. H L p://s.s..

27 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. M wpo - s o A A : A pop o sp - Ep : ss po Eq Eqos os Y X H o Wo Epsso Y X H s os Y X Y X s os Y X Y X s os

28 p. o C d Eo E. os os EA s s EA X Y X Y I o ss osss o od ppd - o do X Y X os os EA.5. E szo o szo... od d d d d d d d d d d d d d d d d d d o dss Ipoo o sp d E L L = + L Ass L. o. H L p://s.s..

29 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. L L L L L L L L L = = szd o o o L L L L L L L L d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d B B B B L d d d d d d d d d d d d d d Cop Codo Co q L L C C L Go s Eqo Go ss Eqo. C C C C C C C C dss o

30 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. -z p Ipo o EM d d d d d d dss o d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d B B + -

31 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. E od. Go qos do od odos o od.. w o o G.E. d B.C. o pp o q.. sz do d od w s.. Ass dsp d sp os d od s w. 5. C sss d ss od o op. d B B 6. C q od o d ss od o op. d 7. App dsp od odos d so sss qo. 8. C s sss d o o. Ep w Es d o ods - p o M L L L L L = = ] [ L d d d d B - E ss M ] [ ] [ d

32 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. - Cop M C L C L C L - Go ss M C C C C C C C C

33 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. - o d C C C C - s Eqo - Cs : d d sp- o ss

34 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. - Cs : szo Eqo d d w s d -od d opo. sp- o ss

35 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. Opo C - ppos s ppod d -od po d d Eqos o o ods Eqos o Bod ods w sp BCs I s dsp BC s spd od ods d qos d o s p o o o ods. BC ppd o d qo o od d o od ods. - Ep Cs Eqos o Bod ods w o BCs I s o BC s spd od ods so sp o od odo s s os od s dd.

36 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. - d qo od + : - Appoo o o BC d opo. d d - so o o BC o qos o od od. - oo o os od s ssd wo oss o. qo o od od os - Ep Cs Howo. s o qs o pos -od OE osdd owo popos s poo sp os o d d sss o.. M qo o s o od od d. opos M qos o od odos o pos s pop os ods. sz w 5 ods d wo od ods. o o so ss qos.

37 p. o C d Eo E. Cp Mdso os Es Ass L. o. H L p://s.s..

38 p. o C d Eo E... o o E Go Eqos d Bod Codos Eq Eqo : Cos Lw : : -sp osp : sp Bod odo : o o Bod Codo : o C s o o Bod : o E o pp. - 6 o o o Es oso d d d o o E d d d Ass L. o. H L p://s.s..

39 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.... Eo Mzo Eo Eso : d d Ls q Eo L d d d d d d d d d d d E o o o E L C d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d

40 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. Mzo os L M M M w... M : -z Mod o p o M o E d s z w } o { d d d d d - : soo. - : A ppo soo. : o p o p o Wo d d d d d d d d d d d d d d d Aso M op o o o E d d d d d d d d d d d d d d d d d d d

41 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d E E E E E E s pos d d d d o. o??. = q s ods o o E.. p o Wo I oow q s d o pp o wo ods. dss o d d d d d d d d d d d d d d d

42 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. I pp o wo ods pp o po ods s od qo o o po ss d. ppo so o pp o wo s d d d dss o Eq o E - E o d d - Appo o d d. d d.. Eq o Wd sd Mod - szo : d d d d o poss o.. qss o soo I wo soos ss pp o wo d d d d d d dss o dss o B s wo qos dss o d

43 p. o C d Eo E. Cp 5 szo 5.. -z p szo 5.. E szo 5.. E o L s s Ass L. o. H L p://s.s..

44 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s z p szo Appoo p p p p p p p p p o M o E d d d p p p p q q p p M o o d d d d d d d d d d d d d d p p p p p p p p q q q q p p q q p p d o p o Wo d d d p p p q q p p p p q q p p p p p p q q p p d d d d d d d d d o d o p p q pq

45 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. M o Wo Epsso d d d d d d d d sp

46 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. - M o B ss-s dsp o B E s Eqo B B d d d d d d d d d B B o dss o d d d

47 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. Ep sp d B soo dsp d o s s ssd s E B ss M E dzdd E dzdd E

48 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. Lod d s Eqo E EI EI E 5 sp d ss 6 5 EI EI I I M I M I 6 5

49 p. o C d Eo E. Ho Wo 5. dsp d o p s pssd s oows. w w z z z z w w s opo s dsp d. Ass d p s d p sss odo d sss opos. pssos o o po d wo s p s s o s od o pp s. : po o do o ss z o qo d poss od odos o o ds.. Az s sow oow d p sss odo -z od q Ass L. o. H L p://s.s..

50 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s E szo o szo Τ Τ d d d d d d dsp d w X.

51 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. s d B sss d E B

52 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. ss Eqo d d d B B Cop Codos dss o E od. Go qos do od odos o od.. w o o G.E. d B.C. o pp o q.. sz do d od w s.. Ass dsp d sp os d od s w. 5. C sss d ss od o op. d B B 6. C q od o d ss od o op. d d 7. App dsp od odos d so sss qo. 8. C s sss d o o.

53 p. o C d Eo E. 5.. E o L s s o I - Ass od Lod o - C. o o A - C. o Bd wd poss Co o E sss d Lod o Loop o s Go ss M d Lod o Ass E..M d E.L.. o Go M Gss Eo Bd so oposo osposs C. & ss C o o o sp - Coo : # o ods # o s # o sppo # o os ppd ods - Go : od Coods E oo p M ops Ids - M ops - Bod Codo o od odo d os ppd ods sp od odo - Msos opos Ass L. o. H L p://s.s..

54 p. o C d Eo E. 5 o o W o p o M o E d d d o dss Eqo & Bod Codos d p o Wo d d o dss o E oo Mzo o Eo d o dss Wd sd Mod G Mod d d o dss Appo oo -z p szo p o M o E d d d o dss d p o Wo d d o dss p o M o E o dss d d d - o dss - E szo o. H L p://s.s.. d p o Wo d d o dss o dss Ass L.

55 p. o C d Eo E. 5 Cp6 wo-so Es os z 6.. ss As Ass L. o. H L p://s.s..

56 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s ss ss : : Modd ss-s o E E E E E Ipoo o sp -sp o B p o wo A A A A d da da d da da B B

57 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s : ss : ss-s o E Ipoo o sp -sp o B p o wo A A A A d da da d da da B B

58 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s As : z z zz z z ss : z ss-s o z zz z zz E Ipoo o sp -sp o z zz z z z z z z z z B p o wo A zz zz A z z A A da da d da da d B B

59 p. o C d Eo E. 57 Cp 7 os ps o Es 7.. Cos C E 7.. Isop oo 7.. B Isop E 7.. H Od E - L 7.5. H Od E - dp 7.6. Isop E Ass L. o. H L p://s.s..

60 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s Cos C E sp Ipoo 6 5 w + + Copos B ss M B B B B A da

61 p. o C d Eo E. 59 Howo 6 - C B w od ss - Ip o ow po o - s pos s C. W o d o po osd pd so o s dd o ps o s o o po o owos. sss ow o s wo od odos osos s oo qo d p o d s od s so po o o od odos w C s. o o od ss s o od odo o o o w C s d o o s w s 5 d s os o d s od s. s od odo o o o. sss o s - osso sss oo. s s pos d s o dsp d sss o s o o dsssos. Copso o o ss w o soos s s soos odso soos s so odd o o dssso. Ass E =. =.. Ass L. o. H L p://s.s..

62 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s Isop oo Ipoo o Go X

63 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 6 Ipoo o sp E s o sp p os o J J X J > : pp = : Isop < : p d d J da A B B B B

64 p. o C d Eo E B Isop E p os p ood ss Ass L. o. H L p://s.s..

65 p. o C d Eo E H Od E - L p o o - Od o - od O so IJ I J Ass L. o. H L p://s.s..

66 p. o C d Eo E. 6 Q9 E o o ods : ++ o o s - od poos : o o ps s : s oos Cop oo s Ass L. o. H L p://s.s..

67 p. o C d Eo E H Od E - dp Q8 E 5 8 ˆ ˆ 5 ˆ 5 8 Ass L. o. H L p://s.s..

68 p. o C d Eo E Isop E o o ods o sds o o - od..: o o s - od poos : o o ods : - = s oos A Cood s os A A os A os A A A A A A p os - C E - L E 5 6 Ass L. o. H L p://s.s..

69 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 67 Ipoo o Go ~ ~ ] ~ [ ~ ~ ~ ~ ~ ~ X X Ipoo o sp E [ ] [ ~ ] s o sp p os ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ J ~ ~ o J X J ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Howo 7 sp os q sdp d p ood.

70 p. o C d Eo E. 68 Cp8 Io 8. Gss Qd 8.. dd Io 8.. pos Zo E od 8.. Io Ass L. o. H L p://s.s..

71 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s Gss Qd O so d W I o s poo s poss o os qd ds o. - s os: W = W d - s s od: O po s ood o. - s sod od: W W W W W W W W W W W W W W W W W W W 5775 = / s d od: wo po s o. - s o od: 5 5 W W W W W W W W W W d W W W W W W W W W 5 5

72 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 7 W W W W W W W = /.. W W W W W W W 8 9 = Bs o s odo w d o dd o ows o -pos G.Q.. - W -- poos w -pos G.Q. o - od poos w odos o G.Q. -w s w d +-po G.Q.. - ss Eqo B B B B B B B B d Ad A J d W A J d Ad A J d W A J wo-dso Cs Es - Qd d d W d W W WW - ss qo A J W W d d J da B B B B B B p p A W d d J W W d d J da wo-dso Cs Es A J W d d J da B B B B B B

73 p. o C d Eo E dd Io Q s sss - o op poos: - o ps s: dd Io d o od o o o ps s sss E s sss od s pod o Gss po Gss po dd o Ass L. o. H L p://s.s..

74 p. o C d Eo E pos Zo E od Idpd sp Mods o B E d Bod oo zo od pos Zo E Mod Ho ss od Ass L. o. H L p://s.s..

75 p. o C d Eo E. 7 Zo E od o Q8 E Zo E Mods o Q9 E Zo E Mods Ass L. o. H L p://s.s..

76 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s Io E E E o dd o d d d d B B B B B B B B Howo 8 o po owo 7 o d s od s. s L s d Q8 s. o Q8 d dd o s. Cop o ss d dsp d d sss d w os C s d soo.

77 p. o C d Eo E. 75 Cp 9 Co C Isop E Ass L. o. H L p://s.s..

78 p. o C d Eo E. 76 Co odo s odo s ssd s o d dsp d dd q o od w oods d dsp d o od sp. Copss Codo H H H H A H w A A A H.O.. A A Ass L. o. H L p://s.s..

79 p. o C d Eo E. 77 Cp Msos ops. ss Eo oo d Lo Io.. Iop E - Q6 d QM 6.. Codso & s.. o.5. Coss s os.6. Coss Coos os Ass L. o. H L p://s.s..

80 p. o C d Eo E ss Eo oo d Lo Io ss o - ss opos sod d G s o ods. - sss d s o q dd o - ods. ss soo ods - Coos sss d od po ssss G s o ods d. - sp o o Q9 sp o zd o poo o sss o ods dpd o o ss. - Md-sd ods d s dpd ods o dpd ods o sss d Lo o B Bd B Bd B Bd B d d B B d ~ d ~ d B ~ d B Bd w ~ dos pod d d sss d. Ass L. o. H L p://s.s..

81 p. o C d Eo E Iop E - Q6 od sp o B E o p d Co dod sp p d Bos o B E o Bd - sp d - & ss d = E E E - E - Io dd E E dd E - E - Io s E E E dd Ass L. o. H L p://s.s..

82 p. o C d Eo E. 8 Bos o Bd - & ss d E E - sp d E E + E E C CC CC E C C E C C C A - E E C C E E C C C dd E dd E o o s E s. o. o ps s os dssos s sp o o s. Q6 Iop E - p o B B d s odss ds o do. Ass L. o. H L p://s.s..

83 p. o C d Eo E. 8 - E s Eqo - Codso [ ] [ ] [ ] [ ] Q6 Q6 [ ] [ ][ ] [ ] [ ] [ ].. Codso & s Codso: E so Os po o ss. - o Gss o po o w Ass L. o. H L p://s.s..

84 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 8 s - s - s - Ass o

85 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 8 s - s - s - Ass

86 p. o C d Eo E. 8.. o C L I p dsp O o p dsp Ass L. o. H L p://s.s..

87 p. o C d Eo E. 85 A- C L I p dsp O o p dsp Ass L. o. H L p://s.s..

88 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 86 ss w o- od - G od - od - As od A A A / / / /

89 p. o C d Eo E. 87 C Ass L. o. H L p://s.s..

90 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s ss o s - Cop I I - Eq I I I I I I - Eqo I I

91 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s Coss s os Mzo o M s o A s od Op odo s ooos sppo odos M o-ooos sppo odos sppo M M o G o-ooos L Coss do A = o C C C C I

92 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 9 ] [ C C C C C C C C C C ] [ C C C C C C C C L Mp M A A.6. Coss Coos os L Mp M s o A w s o o dd o zo pp o q d A dos ddo s o oss w dd so o o so s o so pos. o sp o do o oss spd o s s osdd s o. L A o d d d d d M L L

93 p. o C d Eo E. Ass L. o. H L p://s.s.. 9 B dsz Λ λ d dsp d s w q Λ Λ Λ L Λ Λ L Λ d d d d o so odo o odd o os q Λ q Λ Λ soo pod o s po s s s o ds pos. s d os po qso s w d o poo o s o pod o L p. o d M A A } { C q L L L L L d d d d d d d q M

94 p. o C d Eo E. 9 Cp os w H Co q Bs =??.. C oo.. C oo.. oso B Ass L. o. H L p://s.s..

95 p. o C d Eo E. 9.. C -oo Go Eqo EI d w d W o o o qo wei d w qd o dss w d wei d w d dw d EI d w d w EI d w d wqd d d d d w EI d w d d d wqd w M d w EI d w d wqd d d Co Codo sod d o dsp d s o pws-oos o d oo. o w s o oos p o s ds. H p os d w EI d w d d d d w EI d w d d d q w w w w w w dw d w w dw d Ass L. o. H L p://s.s..

96 p. o C d Eo E. 9.. C -oo E Cosdo w: o do : oo dw : s doo d d d EI d d d dw GA dw d d d w w wqd w ] [ w w d d d d d d [ ] d d d d B M dw d d d w [ ] d d d d d d B w [ ] M B M M EIB M d B GA B d [ ] qd Ass L. o. H L p://s.s..

97 p. o C d Eo E. 95 os os p Io EI GA d d d d d GA dw dw d EI d d EI As 6 o. dw dw dw d o d d d wq EI d o p o po. s odo ssd s o sps o w d sd. o od psso s pssd s d d 6 dw dw wq d d d EI d d d d EI o p psso s wo s: dw. s odo qs s o s d sz sod os s s ss o. sod odo qs d o dsp d o s s oo d w s d o ss. o p o dsp d oo d pod sp os w d. sod odo os d o w s q o d d. o oo d sod os w. s odo ssd o w oo d s os o s o o q o C w ows o d od oo o d ds ss soo. I s o o z s o ps do o s sp os w ss ss soos. ood d odd s od sp os. I s sp os o s od o o ds pod s od o oo d sod ws s d o sp o oo ds s ws ssp o dsp d. ow oo d dsp d o dpd ds s sow so soo sp o oo d s o dd dpd d s ood o sp os ds s-op o d o ss. B ws w o s C -oo o ss o s o ps. Ass L. o. H L p://s.s..

98 p. o C d Eo E oso B Go Eqo EI d GA dw d d GA d w d p d d W o d dw EI GA d d d d w d w GA d d p d & w w d dw d d d dw EI GA d EI EI d GA d d d d d d d d w d w GA d d dw p d wga d dw dw GA d d d wpd d d EI d d d dw dw d GA d EI d d d & w B ss ooos od odos w dw wga d wpd d d EI d d d dw dw GA d d d wpd & w w Bod Codos o EI d o w o GA dw d d Eo o dsp B o o o s qo d sso o sod qo o s qo d EI p O M God!!! d o w odd od d qo w dos o ss d s s d o so. A s po w o osd o-g od sos!!! Ass L. o. H L p://s.s..

99 p. o C d Eo E. 97 Cp Md oo Ass L. o. H L p://s.s..

100 p. o C d Eo E. 98 W s d oo??? - o ss o s ds d d pod s dpd s!!! Go Eqos d Bod Codos Eq Eqo : Cos Lw : : -sp osp : sp Bod odo : o o Bod Codo : o C s o o Bod : o W s. ˆ d ˆ d ˆ d ˆ ˆ ˆ d ˆ d ˆ d ˆ ˆ ˆ d ˆ d ˆ d ˆ d ˆ ˆ ˆ d ˆ d ˆ d ˆ d ˆ ˆ Ipoos E dszo ˆ Eˆ Q E B de de d Bd d o dss Q ME Q Q M E ˆ d Eˆ Q M Q Ass L. o. H L p://s.s..

101 p. o C d Eo E. 99 Ipo Qso W dss o sps o dsp d d s d?? C w oos poo sp os o dsp d s dpd?? o sw s o. I s w oos o sps soos o d oo o s w s sd so d o sp o. Bz-Bzz odo BB odo ss qd osp w dd o sps. s ss s o o sop o s ss. s w o s EM sd o d oo!!! oss os o o sps. ˆ H ˆ H. ˆ H L ˆ ˆ. L ˆ L W o do o? C o pop po o o o? Ass L. o. H L p://s.s..

Introduction to Finite Element Method

Introduction to Finite Element Method pt. o C d Eot E. Itodto to t Et Mtod st 5 H L pt. o C d Eot E o to st tt Ass L. o. H L ttp://st.s.. pt. o C d Eot E. Cotts. Itodto. Appoto o tos & to Cs. t Eqtos O so. Mtdso os-estt 5. stzto 6. wo so Estt

More information

Chapter 1 Fundamentals in Elasticity

Chapter 1 Fundamentals in Elasticity Fs s . Ioo ssfo of ss Ms 분체역학 G Ms 역학 Ms 열역학 o Ms 유체역학 F Ms o Ms 고체역학 o Ms 구조해석 ss Dfo of Ms o B o w oo of os o of fos s s w o s s. Of fs o o of oo fos os o o o. s s o s of s os s o s o o of fos o. G fos

More information

Chapter 1 Fundamentals in Elasticity

Chapter 1 Fundamentals in Elasticity Fs s ν . Po Dfo ν Ps s - Do o - M os - o oos : o o w Uows o: - ss - - Ds W ows s o qos o so s os. w ows o fo s o oos s os of o os. W w o s s ss: - ss - - Ds - Ross o ows s s q s-s os s-sss os .. Do o ..

More information

Chapter 1 Fundamentals in Elasticity

Chapter 1 Fundamentals in Elasticity Fs s ν . Ioo ssfo of ss Ms 분체역학 G Ms 역학 Ms 열역학 o Ms 유체역학 F Ms o Ms 고체역학 o Ms 구조해석 ss Dfo of Ms o o w oo of os o of fos s s w o s s. Of fs o o of oo fos os o o o. s s o s of s os s o s o o of fos o. G fos

More information

Ch. 22: Classical Theory of Harmonic Crystal

Ch. 22: Classical Theory of Harmonic Crystal C. : Clssl Toy o mo Cysl gl o ml moo o o os l s ld o ls o pl ollowg:. Eqlbm Pops p o ls d Islos Eqlbm sy d Cos Egs Tml Epso d lg. Tspo Pops T pd o lo Tm Fl o Wdm-Fz Lw pody Tml Cody o Islos Tsmsso o od.

More information

E.6 E E OU.120a 4' - 10" OO.142 MECHANICAL STOR. CLOS. ROOM 22' - 0" WALK-OFF A5.401/13 OU ' - 9" B.3. OO.111b B.

E.6 E E OU.120a 4' - 10 OO.142 MECHANICAL STOR. CLOS. ROOM 22' - 0 WALK-OFF A5.401/13 OU ' - 9 B.3. OO.111b B. G O W S PO PO O PO G / / OO P O SP P OP/ OO PO SOG O P O OS P'S O OPS # O() POb PG O Y 'S OO OO O POb PG POPY O OO OO O / / OO / WO'S / O POb PS ' " OO ' " '' O W / ' " ' " WOa ' " ' " ' " ' " ' " ' "

More information

Hyperbolic Heat Equation as Mathematical Model for Steel Quenching of L-shape and T-shape Samples, Direct and Inverse Problems

Hyperbolic Heat Equation as Mathematical Model for Steel Quenching of L-shape and T-shape Samples, Direct and Inverse Problems SEAS RANSACIONS o HEA MASS RANSER Bos M Be As Bs Hpeo He Eo s Me Moe o See Qe o L-spe -spe Spes De Iese Poes ABIA BOBINSKA o Pss Mes es o L Ze See 8 L R LAIA e@o MARARIA BIKE ANDRIS BIKIS Ise o Mes Cope

More information

Handout on. Crystal Symmetries and Energy Bands

Handout on. Crystal Symmetries and Energy Bands dou o Csl s d g Bds I hs lu ou wll l: Th loshp bw ss d g bds h bs of sp-ob ouplg Th loshp bw ss d g bds h ps of sp-ob ouplg C 7 pg 9 Fh Coll Uvs d g Bds gll hs oh Th sl pol ss ddo o h l slo s: Fo pl h

More information

Life After Study Abroad

Life After Study Abroad f oe oab o C P p H book F 6 F Y 6 7 P5-URF : P os S yab o C Op p o s I f o m o sb o s soff b y 6 ss b j o g P o ob yd P g o( T5 7 N os ) k Rom I y Lf Af Sy Abo INTRODUCTION Pps yo'v b ookg fow o sy bo

More information

ELECTROMAGNETISM, NUCLEAR STRUCTURES & GRAVITATION

ELECTROMAGNETISM, NUCLEAR STRUCTURES & GRAVITATION . l & a s s Vo Flds o as l axwll a l sla () l Fld () l olasao () a Flx s () a Fld () a do () ad è s ( ). F wo Sala Flds s b dd l a s ( ) ad oool a s ( ) a oal o 4 qaos 3 aabls - w o Lal osas - oz abo Lal-Sd

More information

Antibacterial effect assessment of ZnS: Ag nanoparticles

Antibacterial effect assessment of ZnS: Ag nanoparticles Nd. J., 3(3):191-195, S 2016 DOI: 10.7508/j.2016.03.007 Nd. J., 3(3):191-195, S 2016 ORIGINAL RSARCH PAPR Ab ff ssss f ZS: A ps Nj Pv; Gz A * ; Vj Kbszd Fvj B, Is Azd Uvsy, Isf, I ABSTRACT Objv(s): A f

More information

RAKE Receiver with Adaptive Interference Cancellers for a DS-CDMA System in Multipath Fading Channels

RAKE Receiver with Adaptive Interference Cancellers for a DS-CDMA System in Multipath Fading Channels AKE v wh Apv f Cs fo DS-CDMA Ss Muph Fg Chs JooHu Y Su M EEE JHog M EEE Shoo of E Egg Sou o Uvs Sh-og Gw-gu Sou 5-74 Ko E-: ohu@su As hs pp pv AKE v wh vs og s popos fo DS-CDMA ss uph fg hs h popos pv

More information

! -., THIS PAGE DECLASSIFIED IAW EQ t Fr ra _ ce, _., I B T 1CC33ti3HI QI L '14 D? 0. l d! .; ' D. o.. r l y. - - PR Pi B nt 8, HZ5 0 QL

! -., THIS PAGE DECLASSIFIED IAW EQ t Fr ra _ ce, _., I B T 1CC33ti3HI QI L '14 D? 0. l d! .; ' D. o.. r l y. - - PR Pi B nt 8, HZ5 0 QL H PAGE DECAFED AW E0 2958 UAF HORCA UD & D m \ Z c PREMNAR D FGHER BOMBER ARC o v N C o m p R C DECEMBER 956 PREPARED B HE UAF HORCA DVO N HRO UGH HE COOPERAON O F HE HORCA DVON HEADQUARER UAREUR DEPARMEN

More information

Darboux transformation of lax pair for an integrable coupling of the integrable differential-difference equation

Darboux transformation of lax pair for an integrable coupling of the integrable differential-difference equation App Copo M ; 5: -6 P o Oo p://popo// o: 68/58 ISS: 8-565 P; ISS: 8-56 O Dox oo o x p o op o - o X-X X Co o M Sy S So vy o S ooy Qo 6659 C E : x_xx@6o o : X-X X Dox oo o Lx P o I Cop o I D-D Eo App Copo

More information

IN HIS PRESENCE UNITE YOUR PRAYERS WITH THE PRAYERS OF JESUS

IN HIS PRESENCE UNITE YOUR PRAYERS WITH THE PRAYERS OF JESUS IN HIS PRESENCE UNITE YOUR PRAYERS WITH THE PRAYERS OF ESUS 9 I p m m 10 A I d m Ad m m m 11 H F p m b pw m m m m b w 14 I m wd d wd d m wd m I m wd 15 M p m wd b p m m 16 T wd I m 17 S m b ; wd 18 A m

More information

Preliminary Concept 3

Preliminary Concept 3 Pmy op 1 m TAB L Los- 933 W V B V B S Uvsy H Pb So H so S E sowexpy Mo S SALE N FEET Lo- Ws Loop Ao Boy Smo S 913 V B (Rs) UPS So - UPPA H A & Ds Gy Po S Ps Wwy Pov Two Ls o So-o-Ws Rmp Os Pv Lo H ommos

More information

Non-Equidistant Multi-Variable Optimum Model with Fractional Order Accumulation Based on Vector Continued Fractions Theory and its Application

Non-Equidistant Multi-Variable Optimum Model with Fractional Order Accumulation Based on Vector Continued Fractions Theory and its Application QIYUN IU NON-EQUIDISN MUI-VRIE OPIMUM MODE WIH FRCION ORDER... No-Equds Mu-V Ou Mod w Fco Od ccuuo sd o Vco Coud Fcos o d s co Qu IU * D YU. S oo o dcd Dsg d Mucu o Vc od Hu Us Cgs Hu 8 C. Cog o Mcc Egg

More information

Cylon BACnet Unitary Controller (CBT) Range

Cylon BACnet Unitary Controller (CBT) Range ATASHEET Cyo BAC y Coo (CBT) Rg Th Cyo BAC y Coo (CBT) Rg g o BTL L BAC Av Appo Coo wh p 8 op, y o oog g o p. Th v h g ow o o, po ppo o g VAV ppo. BAC MS/TP F Sppo h oowg og BAC oj: A/B/AO/BO/AV/BV, A,

More information

Future Self-Guides. E,.?, :0-..-.,0 Q., 5...q ',D5', 4,] 1-}., d-'.4.., _. ZoltAn Dbrnyei Introduction. u u rt 5,4) ,-,4, a. a aci,, u 4.

Future Self-Guides. E,.?, :0-..-.,0 Q., 5...q ',D5', 4,] 1-}., d-'.4.., _. ZoltAn Dbrnyei Introduction. u u rt 5,4) ,-,4, a. a aci,, u 4. te SelfGi ZltAn Dbnyei Intdtin ; ) Q) 4 t? ) t _ 4 73 y S _ E _ p p 4 t t 4) 1_ ::_ J 1 `i () L VI O I4 " " 1 D 4 L e Q) 1 k) QJ 7 j ZS _Le t 1 ej!2 i1 L 77 7 G (4) 4 6 t (1 ;7 bb F) t f; n (i M Q) 7S

More information

principles of f ta f a rt.

principles of f ta f a rt. DD H L L H PDG D BB PBLH L 20 D PP 32 C B P L s BDWY s BGG M W C WDM DLL P M DC GL CP F BW Y BBY PMB 5 855 C WHL X 6 s L Y F H 5 L & 5 zzzl s s zz z s s» z sk??» szz zz s L ~Lk Bz ZzY Z? ~ s s sgss s z«f

More information

A L A BA M A L A W R E V IE W

A L A BA M A L A W R E V IE W A L A BA M A L A W R E V IE W Volume 52 Fall 2000 Number 1 B E F O R E D I S A B I L I T Y C I V I L R I G HT S : C I V I L W A R P E N S I O N S A N D TH E P O L I T I C S O F D I S A B I L I T Y I N

More information

0# E % D 0 D - C AB

0# E % D 0 D - C AB 5-70,- 393 %& 44 03& / / %0& / / 405 4 90//7-90/8/3 ) /7 0% 0 - @AB 5? 07 5 >0< 98 % =< < ; 98 07 &? % B % - G %0A 0@ % F0 % 08 403 08 M3 @ K0 J? F0 4< - G @ I 0 QR 4 @ 8 >5 5 % 08 OF0 80P 0O 0N 0@ 80SP

More information

L...,,...lllM" l)-""" Si_...,...

L...,,...lllM l)- Si_...,... > 1 122005 14:8 S BF 0tt n FC DRE RE FOR C YER 2004 80?8 P01/ Rc t > uc s cttm tsus H D11) Rqc(tdk ;) wm1111t 4 (d m D m jud: US

More information

T h e C S E T I P r o j e c t

T h e C S E T I P r o j e c t T h e P r o j e c t T H E P R O J E C T T A B L E O F C O N T E N T S A r t i c l e P a g e C o m p r e h e n s i v e A s s es s m e n t o f t h e U F O / E T I P h e n o m e n o n M a y 1 9 9 1 1 E T

More information

SPACE TYPES & REQUIREMENTS

SPACE TYPES & REQUIREMENTS SPACE TYPES & REQUIREENTS 2 Fby 2012 Gys Sh Typ: K E H 1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 Ajy D (Hh Sh) F A Dsps Th fs f phys hs vv sps f h hhy fsy f vs. Phys s hf w fss wss hh vy hy-bs s f hhy fsy hs. Gy sps sh

More information

CAVALIER SPA & SALON UPFIT

CAVALIER SPA & SALON UPFIT 7 9 0 7 V S & SO U 0 OY O, V, V U YS SSOS, S. V., SU 0 S V, O 77--7 : 77-- S 0// O OW O V OS. U o. 00 Sheet ist Sheet umber Sheet ame S WS O US, O, O OU, WO O O W SO V WOU SSO O U YS SSOS VY - S OO - S

More information

Get Funky this Christmas Season with the Crew from Chunky Custard

Get Funky this Christmas Season with the Crew from Chunky Custard Hol Gd Chcllo Adld o Hdly Fdy d Sudy Nhs Novb Dcb 2010 7p 11.30p G Fuky hs Chss Sso wh h Cw fo Chuky Cusd Fdy Nhs $99pp Sudy Nhs $115pp Tck pc cluds: Full Chss d buff, 4.5 hou bv pck, o sop. Ts & Codos

More information

ANSWER KEY. Page 1 Page 2 cake key pie boat glue cat sled pig fox sun dog fish zebra. Page 3. Page 7. Page 6

ANSWER KEY. Page 1 Page 2 cake key pie boat glue cat sled pig fox sun dog fish zebra. Page 3. Page 7. Page 6 P 1 P 2 y sd fx s d fsh z ys P 3 P 4 my, ms, m, m, m, m P 6 d d P 7 m y P 5 m m s P 10 y y y P 8 P 9 s sh, s, ss, sd sds, s, sh sv s s P 11 s P 12,, m, m, m,, dd P 13 m f m P 18 h m s P 22 f fx f fsh fm

More information

ORDINANCE NO. 13,888

ORDINANCE NO. 13,888 ORDINANCE NO. 13,888 AN ORDINANCE d Mc Cd Cy Ds Ms, Iw, 2000, dd by Odc N. 13,827, ssd J 5, 2000, by g Sc 134-276 d cg w Sc 134-276, d by ddg d cg w Dvs 21A, cssg Scs 134-991 g 134-997, c w "C-3R" C Bsss

More information

RESOURCE, SUPPORT, AND DEVELOPMENT, INC

RESOURCE, SUPPORT, AND DEVELOPMENT, INC RESOURCE, SUPPORT, AND DEVELOPMENT, INC BOARD OF DIRECTORS Pd Pk E. K V-Pd B R S L Bd-Sw Ld Tk Nk Edwd A DB Dv S ADMINISTRATIVE TEAM Pvd v dvd w db B, Hd, Lww, d Rd Ld, M A Pb R.S.D., I Smm 2006 Vm 5 CEO

More information

DISCLAIMER. Courtesy of Electronics Division (Video Lab), KRL Design & Composed by : Khalid Amin, (ED) Zeshan Sajid & Hamid Rafique (KICSIT)

DISCLAIMER. Courtesy of Electronics Division (Video Lab), KRL Design & Composed by : Khalid Amin, (ED) Zeshan Sajid & Hamid Rafique (KICSIT) SCLMER pp d d b k bd E p d p, d pd, x,, dp, q vw b p v,, dp,, d d ppb d wv dd ppp C E v (Vd Lb), RL & Cpd b : d, (E) Z Sjd & Hd Rq (CS) Cp S & Cp S &, N & B, H Fd C, RL Cp S & M Ejz d Mk, S C, RL P--C,

More information

P a g e 5 1 of R e p o r t P B 4 / 0 9

P a g e 5 1 of R e p o r t P B 4 / 0 9 P a g e 5 1 of R e p o r t P B 4 / 0 9 J A R T a l s o c o n c l u d e d t h a t a l t h o u g h t h e i n t e n t o f N e l s o n s r e h a b i l i t a t i o n p l a n i s t o e n h a n c e c o n n e

More information

Chair Susan Pilkington called the meeting to order.

Chair Susan Pilkington called the meeting to order. PGE PRK D RECREO DVOR COMMEE REGUR MEEG MUE MOD, JU, Ru M h P P d R d Cmm hd : m Ju,, h Cu Chmb C H P, z Ch u P dd, Mmb B C, Gm Cu D W Bd mmb b: m D, d Md z ud mmb : C M, J C P Cmmu Dm D, Km Jh Pub W M,

More information

Fundamental Solutions for Micropolar Fluids

Fundamental Solutions for Micropolar Fluids So: Jol of Egg Mh Vol No pp 9-79 ; DO: 7/-7-9- dl Solo fo Mopol ld JN-JN SH * d JENN SHN LEE Shool of Mhl & op Egg Nyg hologl y Nyg Sgpo 979 N fdl olo fo opol fld dd pl fo fo o- d h-dol dy odd Sok d O

More information

2.0 REGIONAL DRILLING ACTIVITY AND PRODUCTION

2.0 REGIONAL DRILLING ACTIVITY AND PRODUCTION ( S ) 2. 0REGI ONALDRI LLI NGACTI VI TY ANDPRODUCTI ON Nm C: 2-d d/3-d d/5-h df Exmp: 37027_OC12 (P B C Op Smp 12) F h w h f m d wh h API mb. Th d API mb/pj ID h fwd b h d f h f d whh h d fd. F dd f fm

More information

Chapter 5. Long Waves

Chapter 5. Long Waves ape 5. Lo Waes Wae e s o compaed ae dep: < < L π Fom ea ae eo o s s ; amos ozoa moo z p s ; dosac pesse Dep-aeaed coseao o mass

More information

Example: Two Stochastic Process u~u[0,1]

Example: Two Stochastic Process u~u[0,1] Co o Slo o Coco S Sh EE I Gholo h@h. ll Sochc Slo Dc Slo l h PLL c Mo o coco w h o c o Ic o Co B P o Go E A o o Po o Th h h o q o ol o oc o lco q ccc lco l Bc El: Uo Dbo Ucol Sl Ab bo col l G col G col

More information

CANADIAN RAILROAD HISTORICAL ASSOCIATION

CANADIAN RAILROAD HISTORICAL ASSOCIATION NDN RROD HSOR SSOON NOEOED NOEORD MONRE ND MONREND E ::fs S R:: ROH :; OH NO NO 63 - -- --- - ---------- ---- -- -- - 956 G ::6 ; - R HY NO E OF N N :S!;G NG : MGg R M g R H w b H m 92 py - B : p j Dg

More information

". :'=: "t',.4 :; :::-':7'- --,r. "c:"" --; : I :. \ 1 :;,'I ~,:-._._'.:.:1... ~~ \..,i ... ~.. ~--~ ( L ;...3L-. ' f.':... I. -.1;':'.

. :'=: t',.4 :; :::-':7'- --,r. c: --; : I :. \ 1 :;,'I ~,:-._._'.:.:1... ~~ \..,i ... ~.. ~--~ ( L ;...3L-. ' f.':... I. -.1;':'. = 47 \ \ L 3L f \ / \ L \ \ j \ \ 6! \ j \ / w j / \ \ 4 / N L5 Dm94 O6zq 9 qmn j!!! j 3DLLE N f 3LLE Of ADL!N RALROAD ORAL OR AL AOAON N 5 5 D D 9 94 4 E ROL 2LL RLLAY RL AY 3 ER OLLL 832 876 8 76 L A

More information

Preflight Submitted by Bob Niemiec. Frank Arrufat and the real Kathleen Submitted by Hal Marshman, Sr. Meeting Notes Submitted by Ed Potkai

Preflight Submitted by Bob Niemiec. Frank Arrufat and the real Kathleen Submitted by Hal Marshman, Sr. Meeting Notes Submitted by Ed Potkai Vom 13, Nmb 12 Dmb 2010 Pf Sbmd by Bob Nm Tkv j fw dy wy d Cm ov mo wy. T y md o fy p. T fw m w od w f- jd v o. T m k wy o bom fm w o yp of m o w w y mod. T boom w bo o w b d o b do oy. No mo of p-d d/o

More information

Here Comes the Showboat Silver Anniversary Year

Here Comes the Showboat Silver Anniversary Year Y 693 OW DY Y 5 957 " jg x" B 5 F g g F W " - D G " - "Bg" - g g : - g 0 g - - g g F g - g B Kg - WW! «00- x ; W j g K O «O j < B g B /: D W! g g VFW g g g g B B» ) «- g " g F - - j g F W j g g g g F g

More information

A New Dynamic Random Fuzzy DEA Model to Predict Performance of Decision Making Units

A New Dynamic Random Fuzzy DEA Model to Predict Performance of Decision Making Units Jo o Ozo I Egg 6 75-9 A w D Ro Fzz DEA Mo o P Po o Do Mg U A gho * Mgho A Azoh S Sgh A Poo D o I Egg F o Egg P--oo U Th I Poo D o I Mg Ah T U Th I A Poo D o I Egg F o Egg P--oo U Th I R Oo 4; R 3 J 5;

More information

OH BOY! Story. N a r r a t iv e a n d o bj e c t s th ea t e r Fo r a l l a g e s, fr o m th e a ge of 9

OH BOY! Story. N a r r a t iv e a n d o bj e c t s th ea t e r Fo r a l l a g e s, fr o m th e a ge of 9 OH BOY! O h Boy!, was or igin a lly cr eat ed in F r en ch an d was a m a jor s u cc ess on t h e Fr en ch st a ge f or young au di enc es. It h a s b een s een by ap pr ox i ma t ely 175,000 sp ect at

More information

A011 REF LANDSCAPE / CIVIL FOR INFO DRAWING NOT FOR CONSTRUCTION ARCHITECTURAL SITE PLAN ARLINGTON PUBLIC SCHOOLS

A011 REF LANDSCAPE / CIVIL FOR INFO DRAWING NOT FOR CONSTRUCTION ARCHITECTURAL SITE PLAN ARLINGTON PUBLIC SCHOOLS S D S X JS K D L PUBL SLS LY SL # S S JS DDL SL South ld lebe d rlington, lient Project umber Y B LL J L.. 79 L D Project umber PD D hecked By " 9'- 9 " 9'" 9'- 9 " 9'" 9'" 9'- LDSP / L " 9'- 9 PJ (8.

More information

THIS PAGE DECLASSIFIED IAW EO IRIS u blic Record. Key I fo mation. Ma n: AIR MATERIEL COMM ND. Adm ni trative Mar ings.

THIS PAGE DECLASSIFIED IAW EO IRIS u blic Record. Key I fo mation. Ma n: AIR MATERIEL COMM ND. Adm ni trative Mar ings. T H S PA G E D E CLA SSFED AW E O 2958 RS u blc Recod Key fo maon Ma n AR MATEREL COMM ND D cumen Type Call N u b e 03 V 7 Rcvd Rel 98 / 0 ndexe D 38 Eneed Dae RS l umbe 0 0 4 2 3 5 6 C D QC d Dac A cesson

More information

Analytical Evaluation of Multicenter Nuclear Attraction Integrals for Slater-Type Orbitals Using Guseinov Rotation-Angular Function

Analytical Evaluation of Multicenter Nuclear Attraction Integrals for Slater-Type Orbitals Using Guseinov Rotation-Angular Function I. J. Cop. Mh. S Vo. 5 o. 7 39-3 Ay Evuo of Mu u Ao Ig fo S-yp O Ug Guov Roo-Agu uo Rz Y M Ag Dp of Mh uy of uo fo g A-Khj Uvy Kgo of Su A Dp of Mh uy of S o B Auh Uvy Kgo of Su A A. Ug h Guov oo-gu fuo

More information

o Suite West Pender Street Vancouver B C V8C 2V8 Telephone Telecopier 804 8B Telex o o o o D o o o o o o o o o

o Suite West Pender Street Vancouver B C V8C 2V8 Telephone Telecopier 804 8B Telex o o o o D o o o o o o o o o d s Gd s GGA A GA RPRT T STY A STY 4 RA AS Sk s TS 3 5 B d 5445 d B54 AST G S T 44 8 s Pd S V V6 V6 B G AT GGA BRA 7 PP 67 b3 F ASS F SS T R P R T j T B S F G A Pj Gs b 987 j j j S 44 8 s Pd S V B V8 V8

More information

For Sale: 4.6 Acres of Land on the Brewster / Orleans Town Line $750,000 Approved 8-Lot Subdivision

For Sale: 4.6 Acres of Land on the Brewster / Orleans Town Line $750,000 Approved 8-Lot Subdivision RY OMMR,. SSS & SM PROPRY 46 M SR YS, M 26 ontact roker to iew Property ecelia arey 58-79-89 xt. 5 cecelia@careycommercial.com or Sale: 4.6 cres of and on the rewster / Orleans own ine $75, pproved 8-ot

More information

M1 a. So there are 4 cases from the total 16.

M1 a. So there are 4 cases from the total 16. M1 a. Remember that overflow is defined as the result of the operation making no sense, which in 2's complement representa tion is equivalent to the mathematical result not fitting in the format. if any

More information

Contents. M o d. rms

Contents. M o d. rms Cs A R 2 M S gn 2 s C C 8 P S 1 1 C 1 R S 1 d D 7 S I f 2 s D % O 9 S 6 E J T 4 S 3D 6 F S S 5 T C g 4 g S T 5 V &M T 9 I T 7 W B C I 3 s A P 3 d C 3 E R 3 H Rq E C x 3 D S 9 w G 3 I L 4 w I 3 GEAw C~@

More information

TUESDAY JULY Concerning an Upcoming Change Order for the Clearwell Project. Pages 28 SALLISAW MUNICIPAL AUTHORITY SPECIAL MEETING

TUESDAY JULY Concerning an Upcoming Change Order for the Clearwell Project. Pages 28 SALLISAW MUNICIPAL AUTHORITY SPECIAL MEETING SSW MUCP UTHOT SPEC MEETG TUESD U 2 200 0 00M SSW WTE TETMET PT COEECE OOM EPPE OD GED Mg Cd T Od 2 Dc Quum 3 c B P m B P h H W Eg Ccg Upcmg Chg Od h C Pjc Cd d Cc d Ep Ph Pjc Pg 28 dju Pd u 22 200 Tm

More information

CONTENTS. Hugo Reitzel, the pickles enthusiast CERTIFICATIONS JARS POUCHES & CANS SALAD DRESSING MINI-TUBES

CONTENTS. Hugo Reitzel, the pickles enthusiast CERTIFICATIONS JARS POUCHES & CANS SALAD DRESSING MINI-TUBES v4. APRIL 2018. Hugo Rz, h pk hu Th of h uhd gu g ou Hugo Rz. I 1909, Ag, Sw vg, h uhd h ow op wh vo: o p up h wod of od! Ad fo ov o hudd ow, w hoo h hg b ug ou xp o o ov ou bu od o bo THE od p. W ufu

More information

P a g e 3 6 of R e p o r t P B 4 / 0 9

P a g e 3 6 of R e p o r t P B 4 / 0 9 P a g e 3 6 of R e p o r t P B 4 / 0 9 p r o t e c t h um a n h e a l t h a n d p r o p e r t y fr om t h e d a n g e rs i n h e r e n t i n m i n i n g o p e r a t i o n s s u c h a s a q u a r r y. J

More information

SAN JOSE CITY COLLEGE PHYSICAL EDUCATION BUILDING AND RENOVATED LAB BUILDING SYMBOL LIST & GENERAL NOTES - MECHANICAL

SAN JOSE CITY COLLEGE PHYSICAL EDUCATION BUILDING AND RENOVATED LAB BUILDING SYMBOL LIST & GENERAL NOTES - MECHANICAL S SRUUR OR OORO SU sketch SYO SRPO OO OU O SUPPOR YP SUPPOR O UR SOS OVR SOS (xwx) X W (S) RR RWS U- R R OR ROO OR P S SPR SO S OS OW "Wx00"x0" 000.0, 8/7.0 Z U- R R UPPR ROO S S S SPR SO S OS OW 0"Wx0"x90"

More information

Boyce/DiPrima 9 th ed, Ch 7.6: Complex Eigenvalues

Boyce/DiPrima 9 th ed, Ch 7.6: Complex Eigenvalues BocDPm 9 h d Ch 7.6: Compl Egvlus Elm Dffl Equos d Boud Vlu Poblms 9 h do b Wllm E. Boc d Rchd C. DPm 9 b Joh Wl & Sos Ic. W cosd g homogous ssm of fs od l quos wh cos l coffcs d hus h ssm c b w s ' A

More information

Luiz Leal Oak Ridge National Laboratory. of Massachusetts Institute. of Technology (MIT)

Luiz Leal Oak Ridge National Laboratory. of Massachusetts Institute. of Technology (MIT) LzLl OkRdgNlLby LsPsdhNl Egg Dp f h MsshssIs f Thlgy(MIT) Csy f Lz Ll, Ok Rdg Nl Lby. Usd wh pss. NI T Idpd Tsp Eq f Φ(E,,Ωˆ ) Ωˆ. Φ + Σ Φ = dωˆ ' de'σ s (E' E, Ωˆ ' Ω)Φ(E', ',Ωˆ ) + S 4 π 0 Σ Msplsss

More information

OPTICAL DESIGN. FIES fibre assemblies B and C. of the. LENS-TECH AB Bo Lindberg Document name: Optical_documentation_FIES_fiber_BC_2

OPTICAL DESIGN. FIES fibre assemblies B and C. of the. LENS-TECH AB Bo Lindberg Document name: Optical_documentation_FIES_fiber_BC_2 OPTICAL DESIGN f h FIES fb ssmbs B d C LENS-TECH AB B Ldbg 2-4-3 Dcm m: Opc_dcm_FIES_fb_BC_2 Idc Ths p s dcm f h pc dsg f h FIES fb ssmbs B d C Th mchc dsg s shw I s shw h ssmb dwg md b Ahs Uvs Fb c Th

More information

Executive Committee and Officers ( )

Executive Committee and Officers ( ) Gifted and Talented International V o l u m e 2 4, N u m b e r 2, D e c e m b e r, 2 0 0 9. G i f t e d a n d T a l e n t e d I n t e r n a t i o n a2 l 4 ( 2), D e c e m b e r, 2 0 0 9. 1 T h e W o r

More information

Study on Structure Property of Cantilever Piezoelectric Vibration Generator

Study on Structure Property of Cantilever Piezoelectric Vibration Generator Sss & Tsds,. 177, Iss 8, As 14,. 46-5 Sss & Tsds 14 by IFSA Pbsh, S. L. h://www.sss.m Sdy S Py f C Pz b G 1,* Y Zh, Q, 1 L Jf 1 Mh & E C, A Usy f b, b Bd 711, Ch Sh f Ey Pw d Mh E, Nh Ch E Pw Usy, Bj 16,

More information

EE 435. Lecture 16. Compensation of Feedback Amplifiers

EE 435. Lecture 16. Compensation of Feedback Amplifiers EE 435 Lecture 16 ompensation of Feedback Amplifiers . Review from last lecture. Basic Two-Stae Miller ompensated Op Amp DD M 3 M 4 M 5 OUT IN M 1 M IN L I T B M 7 B3 M 6 By inspection SS A o m1 o p 1

More information

Republic of tlre Ph?lippines OEPARTMENT OF EDUCATION

Republic of tlre Ph?lippines OEPARTMENT OF EDUCATION Repb re Ph?ppnes OPARTMT O DATO Ren V& AABARZO w ss Ds ABYA TORADT TO: ROM SBT: DAT Asssn Shs Dsn Speenen O he Sr emne n Operns Dbn O he nr:m mpemenn Dsbn Pb n Pre emenry, Senry n Senr h Sr es Ahers neme

More information

Convergence tests for the cluster DFT calculations

Convergence tests for the cluster DFT calculations Covgc ss o h clus DF clculos. Covgc wh spc o bss s. s clculos o bss s covgc hv b po usg h PBE ucol o 7 os gg h-b. A s o h Guss bss ss wh csg s usss hs b us clug h -G -G** - ++G(p). A l sc o. Å h c bw h

More information

I M P O R T A N T S A F E T Y I N S T R U C T I O N S W h e n u s i n g t h i s e l e c t r o n i c d e v i c e, b a s i c p r e c a u t i o n s s h o

I M P O R T A N T S A F E T Y I N S T R U C T I O N S W h e n u s i n g t h i s e l e c t r o n i c d e v i c e, b a s i c p r e c a u t i o n s s h o I M P O R T A N T S A F E T Y I N S T R U C T I O N S W h e n u s i n g t h i s e l e c t r o n i c d e v i c e, b a s i c p r e c a u t i o n s s h o u l d a l w a y s b e t a k e n, i n c l u d f o l

More information

(7) CALAMINTHA NEPETA 'WHITE CLOUD' (15) RUDBECKIA FULGIDA VAR.SULLIVANTII 'GOLDSTURM' (2) SPIRAEA JAPONICA 'ANTHONY WATERER'

(7) CALAMINTHA NEPETA 'WHITE CLOUD' (15) RUDBECKIA FULGIDA VAR.SULLIVANTII 'GOLDSTURM' (2) SPIRAEA JAPONICA 'ANTHONY WATERER' XD DC D D ; () C ' COUD' () UDCK FUGD VUV 'GODU' () JOC 'OY ' () CGO X CUFO 'K FO' C f d Dpm f ub K DVO C-Cu ud, u u K, J vd O x d, - OV DG D VC Gp f CO OJC: F K DVO D UY DCG CUO XG CC COCO QUD O DGD U

More information

Chapter 1 Basic Concepts

Chapter 1 Basic Concepts Ch Bsc Cocs oduco od: X X ε ε ε ε ε O h h foog ssuos o css ε ε ε ε ε N Co No h X Chcscs of od: cos c ddc (ucod) d s of h soss dd of h ssocd c S qusos sd: Wh f h cs of h soss o cos d dd o h ssocd s? Wh

More information

I;;"" I _ t. . - I...AJ_ ~I 11 \_-., I. LIfI.l..(!;O '{. ~- --~--- _.L...,.._ J 5" i. I! I \ 1/ \. L, :,_. RAmE ABSTRACT

I;; I _ t. . - I...AJ_ ~I 11 \_-., I. LIfI.l..(!;O '{. ~- --~--- _.L...,.._ J 5 i. I! I \ 1/ \. L, :,_. RAmE ABSTRACT 5 ;; _L_ 7 9 8 A Ll(;O '{ L _ OFFCAL RETURNS GENERAL ELECTON RAmE 98 9 w ;; (k4(ap 'A ' lee S'T'lTE 5'C TU AS c ; _ l6l>'

More information

BLENDING OF LOG NORMAL PARTICLE SIZE DISTRIBUTION DATA FROM MULTIPLE IMAGE ANALYSES INTO A SINGLE CONTINUOUS DATA SET

BLENDING OF LOG NORMAL PARTICLE SIZE DISTRIBUTION DATA FROM MULTIPLE IMAGE ANALYSES INTO A SINGLE CONTINUOUS DATA SET BLENING O LOG NORMAL PARTICLE SIZE ISTRIBUTION ATA ROM MULTIPLE IMAGE ANALYSES INTO A SINGLE CONTINUOUS ATA SET As pbshd JVT, W 211 (Vo17/No1) E Oso ABSTRACT Img ss s o mhod b whh p sz m b msd. I m ss,

More information

ADAPTIVE MULTISCALE HOMOGENIZATION OF THE LATTICE DISCRETE PARTICLE MODEL FOR THE ANALYSIS OF DAMAGE AND FRACTURE IN CONCRETE

ADAPTIVE MULTISCALE HOMOGENIZATION OF THE LATTICE DISCRETE PARTICLE MODEL FOR THE ANALYSIS OF DAMAGE AND FRACTURE IN CONCRETE Ssl gg Gologl f ls (SG Dpm l ml gg om Shool gg ppld S s llo 6 US DT ULTSL HOOGZTO O TH LTT DSRT RTL ODL OR TH LYSS O DG D RTUR ORT Roozh Rzh w Zho Gl s SG TRL RORT o 7-/57 Smd l ol Solds Ss 7 dp ll Homogz

More information

s f o r s o l v i n g t h e n o n l i n

s f o r s o l v i n g t h e n o n l i n M M R M q q D O : q 7 8 q q q M q x- q M M M 9 R R D O : 78 / x q D MO : M 7 9 8 / D q P F x z M q M q D T P - z P G S F q q q q q q q D q q PZ w - z q - P q q q w q q q w q q w z q - w P w q w w - w w

More information

Agenda Rationale for ETG S eek ing I d eas ETG fram ew ork and res u lts 2

Agenda Rationale for ETG S eek ing I d eas ETG fram ew ork and res u lts 2 Internal Innovation @ C is c o 2 0 0 6 C i s c o S y s t e m s, I n c. A l l r i g h t s r e s e r v e d. C i s c o C o n f i d e n t i a l 1 Agenda Rationale for ETG S eek ing I d eas ETG fram ew ork

More information

The Log-Gamma-Pareto Distribution

The Log-Gamma-Pareto Distribution aoa Joa of Scc: Bac ad Appd Rach JSBAR SSN 37-453 P & O hp:odphp?oajoaofbacadappd ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

More information

Mill Ashman Writes Home: rivalry Keeping Him Busy. Septet

Mill Ashman Writes Home: rivalry Keeping Him Busy. Septet SE COLLEGE NEWS FRDY SEEBER 22 96 GE 8 + + O S B Cb S G S B Y C B WEELER B Lb < S F? E G K B b b L 62 R C 62 - b Bb Bb K B 63 W S C S S - b C S b - S W 8 C S C B C DR 62 - S Lb S D C O D S 62 -B b - R

More information

Connecting Deer Creek and River des Peres Greenway

Connecting Deer Creek and River des Peres Greenway C D C Rv s s Gy ps D C Gy NORTH W Av Av Js Av E Av Su Av E Av Chy Av G Bv y Av. ps y h s G Bv, h h--y Cuy Av. ps C Rv s s Gy D C B B Bv Ox Av. Sussx Av. C Av. Ox Av. Ch Av. Ch Av. By E Av Mh Av. D C O-

More information

DIAMOND DRILLING REPORT. for. Mineral Claims: Red River, Red River 2-9, Tedray 12. Skeena Mining Division 104B/8E. Esso Resources Canada Limited

DIAMOND DRILLING REPORT. for. Mineral Claims: Red River, Red River 2-9, Tedray 12. Skeena Mining Division 104B/8E. Esso Resources Canada Limited DAMOND DRLLNG REPORT for Red 1 Group, Sulphurets Property Mineral Claims: Red River, Red River 2 9, Tedray 12 Skeena Mining Division 104B/8E 56' 30' N, 130' 15' E 1 Claims owned by: Granduc Mines Limited

More information

KFDA Inspection Program for Quality and Compliance Efforts. Young-Ok Kim Clinical Trials Management Div. Korea Food and Drug Administration

KFDA Inspection Program for Quality and Compliance Efforts. Young-Ok Kim Clinical Trials Management Div. Korea Food and Drug Administration KFA Ip Pg f Qy d Cp Eff Yg-Ok K C T Mg. K Fd d g Ad CONTENTS 1 Id C 2 3 4 Rgy b f K KFA p (C ) 2011 p p 5 Sgh h p f g If A www.dh.g 2 1. INTROUCTION INTROUCTION g If A www.dh.g 3 KOREA FOO AN RUG AMINISTRATION

More information

1. Harvard University 2. Longwood Medical Area. 3. Massachusetts General Hospital

1. Harvard University 2. Longwood Medical Area. 3. Massachusetts General Hospital P F CI UI 1. vd Uivsi. ogwood dic (icuds vd dic coo, Cid s ospi, Josi ibs C, B Is coss dic C, Iu iss Isiu, Big d o s). sscuss ospi (icuds sscuss d Ifi, ics sc Buidig, Csow v d, cps sc Isiu) c ospi i, Bo,

More information

2016 FALL PARKS DIVISION AND WATER UTILITY LANDSCAPING

2016 FALL PARKS DIVISION AND WATER UTILITY LANDSCAPING - - - - - - - - - - - - - - - - - DU F O K CD G K CUC G K D K FD K GY GOF COU O K G O K GD O K KGO-OYX K O CK K G K COD K K K (KG O) UY O G CK KY UY F D UY CY OF DO D OF UC OK U O: --; --; --; --; ---

More information

THIS PAGE DECLASSIFIED IAW EO 12958

THIS PAGE DECLASSIFIED IAW EO 12958 L " ^ \ : / 4 a " G E G + : C 4 w i V T / J ` { } ( : f c : < J ; G L ( Y e < + a : v! { : [ y v : ; a G : : : S 4 ; l J / \ l " ` : 5 L " 7 F } ` " x l } l i > G < Y / : 7 7 \ a? / c = l L i L l / c f

More information

HYDRONIC EQUIPMENT SCHEDULE EQUIPMENT MANUFACTURER MODEL SPECIFICATIONS NOTES

HYDRONIC EQUIPMENT SCHEDULE EQUIPMENT MANUFACTURER MODEL SPECIFICATIONS NOTES YOI IP 1 OIV W1 1 ZO W 1/24 2 ZO W 1/24 P1 O OI X 20-3 P2 O OI X -4 P3 O OI X 3-4 P4 O OI X 3-4 1 OIV 030 XP1 O X-1(V) Y1 IO P1 1 OP OP 1 X O-00 W O OI, 1 X. IP, 144 X. OP, OI, 10:1 OW IO, 3" I I, 3" V

More information

[Let's Do ToPolio What We Did To Tokyo

[Let's Do ToPolio What We Did To Tokyo [L D W W D k /%// / j } b w k w kk w b N b b k z w - k w k k b b b b b w k b k w S b b- K k D R w b k k kk k w w "b b z b bk b w wk w kk w w k b b b b q V /VSRN O R S R SON - H R VL 11 N 11 q HK NONL KONDON

More information

Gliderol Panel Glide Sectional Overhead Garage Door

Gliderol Panel Glide Sectional Overhead Garage Door Gd P Gd S Ovd Gg D PANELGLIDE Fm dd mufu Gd Gg Ds ms u v gg ds s vd Gd P-Gd Gg D, v, g qu gg d mufud fm g sg gvsd s. Usg v pg p ssm d bd suu pg d suspdd z fm g P-Gd s d s fu us f dv f pkg. P-Gd s ds mufud

More information

TRENDS IN 2018 FURNITURE HANDLES

TRENDS IN 2018 FURNITURE HANDLES TRENDS IN 2018 FURNITURE HANDLES 2 BOOK 1 8 TABLE OF CONTENTS 6-7 30-31 40-41 Bg Cy Ro Nod UZ-819 32 33 34 35 36 37 38 39 42 43 44 45 46 47 48 49 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

More information

ieski. a n d H. A. Lange.

ieski. a n d H. A. Lange. G 34 D 0 D 90 : 5S D Vz S D NEWS W Vz z F D < - ;»( S S C S W C - z z! L D F F V Q4 R U O G P O N G-34 q O G

More information

176 5 t h Fl oo r. 337 P o ly me r Ma te ri al s

176 5 t h Fl oo r. 337 P o ly me r Ma te ri al s A g la di ou s F. L. 462 E l ec tr on ic D ev el op me nt A i ng er A.W.S. 371 C. A. M. A l ex an de r 236 A d mi ni st ra ti on R. H. (M rs ) A n dr ew s P. V. 326 O p ti ca l Tr an sm is si on A p ps

More information

opposite hypotenuse adjacent hypotenuse opposite adjacent adjacent opposite hypotenuse hypotenuse opposite

opposite hypotenuse adjacent hypotenuse opposite adjacent adjacent opposite hypotenuse hypotenuse opposite 5 TRtGOhiOAMTRiC WNCTIONS D O E T F F R F l I F U A R N G TO N I l O R C G T N I T Triangle ABC bas a right angle (9Oo) at C and sides of length u, b, c. The trigonometric functions of angle A are defined

More information

- Prefix 'audi', 'photo' and 'phobia' - What's striped and bouncy? A zebra on a trampoline!

- Prefix 'audi', 'photo' and 'phobia' - What's striped and bouncy? A zebra on a trampoline! - Pf '', '' '' - Nm: Ws 11 D: W's s y? A m! A m f s s f ws. Ts ws. T ws y ( ss), y ( w) y (fm ). W y f, w. s m y m y m w q y q s q m w s k s w q w s y m s m m m y s s y y www.s..k s.s 2013 s www.sss.m

More information

Expanding brackets and factorising

Expanding brackets and factorising CHAPTER 8 Epanding brackets and factorising 8 CHAPTER Epanding brackets and factorising 8.1 Epanding brackets There are three rows. Each row has n students. The number of students is 3 n 3n. Two students

More information

F l a s h-b a s e d S S D s i n E n t e r p r i s e F l a s h-b a s e d S S D s ( S o-s ltiad t e D r i v e s ) a r e b e c o m i n g a n a t t r a c

F l a s h-b a s e d S S D s i n E n t e r p r i s e F l a s h-b a s e d S S D s ( S o-s ltiad t e D r i v e s ) a r e b e c o m i n g a n a t t r a c L i f e t i m e M a n a g e m e n t o f F l a-b s ah s e d S S D s U s i n g R e c o v e r-a y w a r e D y n a m i c T h r o t t l i n g S u n g j i n L e, e T a e j i n K i m, K y u n g h o, Kainmd J

More information

STANLEV M. MOORE SLAIN IN COLORADO

STANLEV M. MOORE SLAIN IN COLORADO MU O O BUDG Y j M O B G 3 O O O j> D M \ ) OD G D OM MY MO- - >j / \ M B «B O D M M (> M B M M B 2 B 2 M M : M M j M - ~ G B M M M M M M - - M B 93 92 G D B ; z M -; M M - - O M // D M B z - D M D - G

More information

T 1 (p) T 3 (p) 2 (p) + T

T 1 (p) T 3 (p) 2 (p) + T εt) ut) Ep) ɛp) Tp) Sp) Ep) ɛp) T p) Up) T 2 p) T 3 p) Sp) Ep) ɛp) Cp) Up) Tp) Sp) Ep) ɛp) T p) Up) T 2 p) Cp) T 3 p) Sp) Ep) εp) K p Up) Tp) Sp) Cp) = Up) εp) = K p. ε i Tp) = Ks Np) p α Dp) α = ε i =

More information

Emigration The movement of individuals out of an area The population decreases

Emigration The movement of individuals out of an area The population decreases Nm Clss D C 5 Puls S 5 1 Hw Puls Gw (s 119 123) Ts s fs ss us sb ul. I ls sbs fs ff ul sz xls w xl w ls w. Css f Puls ( 119) 1. W fu m ss f ul?. G sbu. Gw b. Ds. A suu 2. W s ul s sbu? I s b b ul. 3. A

More information

LOWELL STORES SERVE THRONGS OF LOV PEOPLE ON FRIDAY NIGHT

LOWELL STORES SERVE THRONGS OF LOV PEOPLE ON FRIDAY NIGHT J p M 879 61 p 260 M G W j p : b p pp M M K p b J M G * p P p b p p D W P p b G 14 b p qp j b p p p J p z M- K W W G Gbb Wb M J W W K G J D D b b P P M p p b p p b b p J W ; p jb b p x b p p b b W Pp pp

More information

Frank Etzel s coupe stopsby adrive-in movie theatre (and we fantasize alittle bitaboutthe feature presentation)

Frank Etzel s coupe stopsby adrive-in movie theatre (and we fantasize alittle bitaboutthe feature presentation) Augu2011 wwwoog/p/j Nw JAoooCoEu Fk Ez 1966 500 oup op d- mo (d w z ou u po) u: Augu ow om od D C Co p TFpud mo Nw J Aoo ocoeu(njace)pobo 631RdgwoodNJ 07451Ddo ouo 20 o mocd-dg oo Coowogo poa ommd pd uofo$50

More information

Blues. G.S.P.T. Blue. U7233 Blue with a green face and slightly red flop. H.S. Indo Blue

Blues. G.S.P.T. Blue. U7233 Blue with a green face and slightly red flop. H.S. Indo Blue Bs C Bs C p.s.p.t. B U7233 B wh fc shy fp. H.S. I B U7235 O s sh b h fc fp. vs cs bh s mc cs. Apps vy y wh s mm k s bs. Occ B U7046 B wh fc fp. Az B U7048 B wh vy fc fp. L.S. B U7276 Us cs mx cccy whs,

More information

`G 12 */" T A5&2/, ]&>b ; A%/=W, 62 S 35&.1?& S + ( A; 2 ]/0 ; 5 ; L) ( >>S.

`G 12 */ T A5&2/, ]&>b ; A%/=W, 62 S 35&.1?& S + ( A; 2 ]/0 ; 5 ; L) ( >>S. 01(( +,-. ()*) $%&' "#! : : % $& - "#$ :, (!" -&. #0 12 + 34 2567 () *+ '!" #$%& ; 2 "1? + @)&2 A5&2 () 25& 89:2 *2 72, B97I J$K

More information

Posterior analysis of the compound truncated Weibull under different loss functions for censored data.

Posterior analysis of the compound truncated Weibull under different loss functions for censored data. INRNAIONA JOURNA OF MAHMAIC AND COMUR IN IMUAION Vou 6 oso yss of h oou u Wu u ff oss fuos fo so. Khw BOUDJRDA Ass CHADI Ho FAG. As I hs h Bys yss of gh u Wu suo s os u y II so. Bys sos osog ss hv v usg

More information

I N A C O M P L E X W O R L D

I N A C O M P L E X W O R L D IS L A M I C E C O N O M I C S I N A C O M P L E X W O R L D E x p l o r a t i o n s i n A g-b eanste d S i m u l a t i o n S a m i A l-s u w a i l e m 1 4 2 9 H 2 0 0 8 I s l a m i c D e v e l o p m e

More information

Exterior Building Renovations

Exterior Building Renovations xterior Building enovations Fifth treet Henderson, 0 Project : 0-0 ate: J, 0 OPL O L H F O O P L uite 00 outheast hird treet vansville, ndiana 0- :.. F:.. H POJ LOO HH VH OMMOWLH JFF J XH M V OH M FFH

More information

_ J.. C C A 551NED. - n R ' ' t i :. t ; . b c c : : I I .., I AS IEC. r '2 5? 9

_ J.. C C A 551NED. - n R ' ' t i :. t ; . b c c : : I I .., I AS IEC. r '2 5? 9 C C A 55NED n R 5 0 9 b c c \ { s AS EC 2 5? 9 Con 0 \ 0265 o + s ^! 4 y!! {! w Y n < R > s s = ~ C c [ + * c n j R c C / e A / = + j ) d /! Y 6 ] s v * ^ / ) v } > { ± n S = S w c s y c C { ~! > R = n

More information

ON THE EXTENSION OF WEAK ARMENDARIZ RINGS RELATIVE TO A MONOID

ON THE EXTENSION OF WEAK ARMENDARIZ RINGS RELATIVE TO A MONOID wwweo/voue/vo9iue/ijas_9 9f ON THE EXTENSION OF WEAK AENDAIZ INGS ELATIVE TO A ONOID Eye A & Ayou Eoy Dee of e Nowe No Uvey Lzou 77 C Dee of e Uvey of Kou Ou Su E-: eye76@o; you975@yooo ABSTACT Fo oo we

More information